• Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • LinkedIn App Icon

A.M. Minnaard Fotografie staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 65375920 en van toepassing zijn mijn Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
© 2019

Over mij

Mijn naam is Anoesjka, ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland en woon inmiddels in Den Haag. Rond mijn twaalfde kocht mijn vader voor het eerst een digitale camera. Als het even kon, ging ik met zijn camera op pad. Een paar jaar later kreeg ik voor mijn verjaardag een eigen camera. Inmiddels negentien jaar - verschillende camera's en een studie Kunstgeschiedenis verder - is fotograferen nog steeds wat ik het liefste doe. Sinds 2016 als zelfstandig ondernemer!

Werkwijze

Het liefst maak ik foto's van mensen: alle maten en soorten en leeftijden, allemaal zo mooi op hun eigen manier.  Het aller belangrijkste vind ik dat je je op je gemak voelt en daarvoor nemen we rustig de tijd.

Deze aanpak neem ik mee bij alle soorten fotoklussen: niet alleen één-op-één portretten maar ook bij het fotograferen van stellen, gezinnen, zussen, familie, vrienden, evenementen, gelegenheden en, misschien wel het allerbelangrijkste moment; trouwen. Mensen, momenten en sfeer staan altijd centraal.

Bij het fotograferen vind ik het heel belangrijk dat je je ontspannen voelt, dat komt de foto namelijk alleen maar ten goede. Daarom fotografeer ik het liefst zonder al te veel fratsen en ook graag bij je thuis of op een andere voor je vertrouwde plek binnen of buiten, of bij mij thuis - maar ook buiten de deur zorg ik voor een ontspannen en vertrouwde sfeer. We drinken een kopje koffie of thee, kletsen wat, leren elkaar een beetje kennen, en pas dan komt de camera tevoorschijn.

Mocht het echter nodig of gewenst zijn, beschik ik ook over verschillende studioapparatuur waaronder achtergronden en lampen, bijvoorbeeld voor het maken van zakelijke portretten op locatie op kantoor.

Filmrolletjes

Op speciaal verzoek fotografeer ik ook analoog, met o.a. een Praktica MTL 3. 

Deze foto's krijg je uiteraard ook digitaal aangeleverd.

Meer weergeven